reiki

Reiki als de perfecte oplossing voor je schouder-, nek- en hoofdpijnklachten

De laatste tijd voel je je een beetje prikkelbaar, heb je regelmatig last van hoofdpijn en ben je eigenlijk altijd maar moe. Je wil je snel weer beter in je vel voelen en je bent daarom op zoek naar een geschikte behandelmethode.

reiki energie verzorgingMet reiki ga je bewuster en harmonieuzer leven en verbeter je jouw lichamelijke gezondheid. Reiki is er voor iedereen en de handeling is een doeltreffend hulpmiddel om je op fysiek, metaal en spiritueel vlak beter te voelen. Je verwerkt gebeurtenissen uit het verleden, je verwijdert diverse blokkades die je in je leven hebt opgebouwd en je laat je onderdrukte gevoelens vrij. Reiki is niet leeftijdgebonden en geschikt voor jong en oud en ook zeker voor jonge kinderen. De reiki energie stroomt door je lichaam en de werking ervan is om die reden net zo doeltreffend bij ouderen, jongeren als bij personen met dementie. Reiki verzacht en versnelt het genezingsproces. Je zou kunnen zeggen dat reiki als katalysator werkt.

Giftige afvalstoffen worden met een reiki behandeling afgebroken en afgevoerd. Het lichaam wordt als het ware gezuiverd van ongezonde stoffen. Een paar voorbeelden waar reiki kan helpen:

  • Hoofdpijn en migraine
  • Pijnlijke spieren en gewrichten
  • Stress gerelateerde klachten en aandoeningen
  • Reuma, artrose en artritis
  • Burn-out
  • Angst
  • Depressie

Reiki is een alternatieve geneeswijze die is gebaseerd op energie. En dan met name de overdracht van energie van behandelaar naar patiënt. Reiki zet aan tot en helpt genezen. Op die manier kunnen aandoeningen makkelijker herstellen. Reiki is geen vervanger van de reguliere geneeskunde, het is een ondersteuning en een aanvulling.

Bij reiki gaat men er van uit dat ieder mens energie heeft, levensenergie die door je handen wordt weergegeven. Ziel, geest en lichaam zijn één. De reiki therapeut legt zijn handen op pijnlijke plekken bij de patiënt en maakt zo de geblokkeerde energie weer vrij.

De universele energie die in alle levende en voelende wezens aanwezig is, wordt met reiki in het netwerk van energiebanen in ons lichaam weer in evenwicht gebracht. Blokkeringen in die energiebanen brengen ons lichaam in gevaar en bezorgen je bijvoorbeeld hoofdpijn of pijn in je schouders en in je nek. Energiebanen zijn met elkaar verbonden via chakra’s. Je reiki therapeut geeft deze chakra’s weer energie.

De universele energie, de energie uit de kosmos, is waar reiki mee werkt. Deze kosmische energie stroomt via de handpalmen door ons lichaam. Ons eigen lichaam en natuurlijk dat van anderen. De reiki behandelaar of healer laat die energie door jouw lichaam en geest stromen en heft zo de disharmonie in jouw lichaam op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.